مشاغل مرتبط با سیمان

پیمانکار ساختمان

پیمانکار ساختمان

پیمانکار ساختمان کیست؟

پیمانکار اسحتمان کسی هست که جهت اجرای بهتر و سریع تر پروژه های ساختمانی از تخصص خود در این زمینه استفاده میکند. پیمانکار ساختمان لزوما فرد یا شخص حقیقی نیست و میتواند یک شخص حقوقی یا یک شرکت باشد. پیمانکار با فراهم کردن نیرو متخصص و ابزار آلات مناسب باعث اجرای بهتر و سریع تر پروژه خواهد شد. در این میان بین کارفرما و پیمانکار قراردادی قرار میگیرد که در آن مهلت و مدت زمان تحویل ، نحوه ساخت و اجرا ، فراهم کردن وسایل و مصالح و مواد ، مبلغ توافق شده و شیوه پرداخت اشاره میشود.

پیمانکاری مربوط به چیست؟

پیمانکاری صرفا مربوط به حوزه ی ساختمان و مسکن نیست به طور مثال می‌توان پروژه راه‌اندازی یک بازار خرید یا پروژه‌های تاسیس واحدهای فرهنگی – تفریحی یا پروژه‌های عمرانی نظیر تونل‌ها یا بزرگراه‌ها را نیز در حقیقت می‌توان با استفاده از قراردادهای پیمانکاری ساختمان پیش برد. شرکت‌هایی که در حوزه پیمانکاری فعالیت می‌کنند سعی می‌کند حوزه فعالیت خود را تخصصی ‌تر نمایند.

مهم ترین وظیفه ی پیمانکار چیست؟

مهم ترین وظیفه پیمانکار تعهد به مفاد قرارداد است . در قرارداد پیمانکاری، کارفرما تمام آنچه در نظر دارد را به پیمانکار می‌سپارد و از او انتظار دارد با مدیریت بودجه مالی و برنامه‌ریزی دقیق برای انجام تمام کارها بتواند پروژه را در مدت زمان مشخص شده به پایان برساند.

پیمانکار ساختمان

چه سیمان هایی برای پیمانکاران نیاز است؟

سیمان تیپ 1

سیمان تیپ 2

بهترین سیمان آماده ی همکاری با پیمانکاران جهت تامین سیمان عمده به قیمت مناسب میباشد

جهت همکاری تماس 09135400941 بگیرید

به طور کلی قرارداد پیمانکاری ساختمان در سه مرحله خلاصه می‌شود:

• عقد قرارداد پیمانکاری
• آغاز پروژه و مراحل انجام
• پایان پروژه و تحویل به کارفرما

در هر یک از سه مرحله فوق برای قرارداد پیمانکاری، جزئیات زیادی وجود دارد. در این قسمت به عنوان مهم‌ترین نکات قرارداد پیمانکاری پروژه‌های ساختمانی مطالبی را معرفی می‌کنیم که می‌تواند به شما کمک کند پروژه ساختمانی خود را به بهترین پیمانکار ساختمان واگذار کنید.

• قرارداد پیمانکاری ساختمان را میان کارفرما و پیمانکار منعقد کنید. کارفرما همان کسی است که پروژه به او تعلق دارد.

• در متن قرارداد، توافق‌نامه‌هایی را بنویسید که دو طرف قرارداد آن را تایید کرده باشند.

• مدت زمان انجام پروژه پیمانکاری، مبلغ مورد نیاز برای انجام پروژه، تامین مصالح و هزینه‌های جانبی باید در قرارداد پیمانکاری درج شوند.

 پیمانکار ساختمان موظف است تمام پیشنهادات و گزینه‌‌های موجود را برای انجام هرچه بهتر پروژه در یک برنامه دقیق و جدول‌بندی شده به کارفرما معرفی کند.

• در قراردادهای پیمانکاری ساختمان باید یک ضمانتنامه میان دو طرف برای پایبندی به تعهدات تنظیم شود. ضمانتنامه‌ها می‌تواند هزینه یا چک ضمانت باشد.

• برای اینکه بتوانید یک پیمانکار ساختمانی خوب را پیدا کنید حتماً به پروژه‌هایی که او قبلاً انجام داده است نگاهی بیندازید.

• پیمانکار ساختمان فردی است که در کار خود تجربه و تخصص کافی دارد.

• از شرکت‌هایی برای خدمات پیمانکاری ساختمان استفاده کنید که تمام کارهای خود را با یک تیم تخصصی پیش می‌برد.

• اگر به موارد حقوقی قراردادهای پیمانکاری آگاهی ندارید حتماً یک فرد مشاور یا یک وکیل حقوقی را در کنار خود داشته باشید.

• قیمت پیمانکاری ساختمان برای پروژه‌های مختلف، متفاوت است. به طور مثال برای پیمانکاری یک ساختمان مسکونی، قیمت پیمانکاری به ازای هر متر مربع ساختمان محاسبه می‌شود – هزینه‌ها شامل تامین مصالح، دستمزد کارگران و وسایل حمل و نقل ابزارها و …. می‌باشد.

• قیمت پیمانکاری ساختمان در یک مترمربع می‌تواند از مرز ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان آغاز شود و تا مرز حدود دو میلیون تومان نیز ادامه پیدا کند. قیمت‌ها متغیرند بنابراین قبل از عقد قرارداد، پیرامون قیمت‌ها به توافق برسید.

هنگامی که قراردادی بین پیمانکاری ساخت و ساز و کارفرما صورت می‌گیرد دارای شرایطی است که به دو صورت اختصاصی و عمومی می‌باشد و باید همه‌چیز در قرارداد به طور واضح مشخص شود.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه در “پیمانکار ساختمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *